18.5.2018 QDboss 10 годишнина забава

2021-01-15

На 18 мај 2018 година, Qingdao Boss Flame Retardant Textile Materials Co., Ltd. организираше гозба за десетгодишната прослава на компанијата. Од основањето на компанијата доживеавме 10 години подеми и падови и растевме чекор по чекор.

Производите на компанијата, вклучувајќи акустични панели од полиестерски влакна, акустични панели од ткаенина, акустични тавани од фиберглас, ткаенини отпорни на пламен, извезени во десетици прекуокеански земји, QDBOSS, исто така, зазема доминантна позиција на домашниот пазар, вклучувајќи ги Wanda, Evergrande, Huawei, Huayi Браќа и други долгорочни партнери. За оваа гозба поканивме многу лидери и шефови на компании од филмската индустрија. На забавата организиравме изобилство од Театарски претстави, се подготвуваат раскошна вечера и подароци.

Развојот на оваа деценија не може да се одвои од поддршката и помошта на пријателите од сите сфери на животот. Верувам дека во следната деценија ќе создадеме поголеми достигнувања. Уште еднаш благодарност до пријателите кои се присутни. QDBOSS на сите ви посакува просперитетен бизнис и добро здравје!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy