2019.7 Изложба за изградба на Кореја во Сеул, Кореја

2021-01-28

Korea Build се одржа од 3-7 јули 2019 година во Сеул, Кореја. Korea Build е најголемата и најпознатата изложба за градежен материјал во Кореја, ова е исто така прв пат за одделот QDboss во странство да изложи изложба за градежен материјал и да го истражува пазарот на Кореја.
Градот Кингдао има многу погодна состојба за транспорт и култура со Кореја. Потребен е само околу 1 час лет од Кингдао до Сеул, а 1 ден за испорака на стоки од пристаништето Кингдао до пристаништето во Кореја.
Qingdao Boss Flame Retardant Textile Materials, Co., Ltd (QDBOSS) како изложувач учествуваше во изложбата и постигна голем успех за да запознае нови клиенти и да разговара за поголема соработка со локалните компании.
Како професионален производител посветен на акустични решенија и кино проекти повеќе од 10 години, можеме да обезбедиме професионални совети и решенија за новите посетители.
Нашите акустични производи и производи за заштита од пламен (акустична плоча со полиестерски влакна, акустична плоча обвиткана со ткаенина, таван од фиберглас, ткаенина отпорна на оган) се подобредојдени за нашите клиенти од целиот свет и веќе воспоставивме деловни односи со клиенти од САД, Полска, Италија, Малезија, Виетнам, Индија, Бурма, Тајланд, Израел, Русија. Се гледаме следната година на изградбата на Кореја!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy