2019.6 Бизнис во Малезија, Тајланд, Лаос и Филипини

2021-01-25

Во јуни 2019 година, Кејсон и Јанг, шефовите на одделот за бизнис во странство на QDBOSS, отидоа во четири земји, вклучувајќи ги Малезија, Тајланд, Лаос и Филипини на двонеделно службено патување.

Тие посетија 10 нови компании и покажаа производи и радосно разговараа за соработка. Тие ја посетија Laos Build која е професионална изложба за градежни материјали во Лаос.

Тие се сретнаа со многу познати локални компании на изложбата и им ги покажаа нашите производи, вклучувајќи акустични панели со полиестерски влакна, акустични панели од ткаенина, акустични тавани од фиберглас, ткаенини отпорни на пламен, скалило, ѕиден тепих итн.

Во Малезија и Филипините, клиентите со ентузијазам ги поканија Касон и Јанг да имаат оброк, и тие имаа длабинска размена на можноста за локално претставување на нашите производи што апсорбираат звук отпорни на пламен, и постигнаа прелиминарна намера за соработка.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy